Categorieën

Actueel Nieuws Nederland


Met een team van vrijwilligers zorgt Actueel Nieuws Nederland er elke dag voor dat u het laatste nieuws op onze website kunt bekijken. Wij vinden het belangrijk dat het actueel nieuws dat geplaatst wordt echt actueel is, dus proberen wij artikelen altijd zo snel mogelijk online te krijgen. Dit om ervoor te zorgen dat u steeds zo snel mogelijk op de hoogte bent van het nieuws, in Nederland en in het buitenland.

Onze enthousiaste groep vrijwilligers is op verschillende manieren voor u bezig om nieuws te maken voor op de website. De fotografen en cameramensen zijn vaak als eerste ter plaatse als er in hun buurt een actueel 112 bericht binnenkomt om zodoende een duidelijk verslag te kunnen maken van een brand of ongeluk.  Het verslag en het beeldmateriaal wordt dan weer op één van de vier redacties verwerkt, zodat het geheel binnen een korte tijd tussen het 112 nieuws komt te staan. De mensen op de redacties zijn verder bezig om ook het overige nieuws vandaag nog op onze website  te zetten. Dit kan nieuws uit de regio van de betreffende redactie zijn, maar ook wordt er naar andere belangrijke onderwerpen gezocht zoals bijvoorbeeld nieuws over de economie, crisis in Nederland en/of sportnieuws zoals voetbalnieuws. 

Heeft u na het lezen van dit artikel ook interesse gekregen om vrijwillig voor Actueel Nieuws Nederland te gaan werken ? Kijk dan ook eens onder het kopje vacatures bij Actueel Nieuws Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om in hun vrije tijd met nieuws bezig te zijn. Als er een vacature voor u tussen staat neem dan gerust contact op met het hoofdkantoor in Nieuwegein via info@actueelnieuwsnederland.nl of via de telefoonnummers die vermeldt staan bij contact. Met nog meer vrijwilligers houden wij het nieuws actueel !