Categorieën


De corruptie bij de stropdas criminelen

Delen:
  • A
  • A

FRN - Je moet je voorstellen. Je hebt een hekel aan iemand omdat jij die persoon zijn club hebt aangevallen door jou mening te geven in de media.

Per toeval kom je die persoon tegen bij een benzinepomp waar jij opdat moment aan het tanken bent. De persoon kijkt volgens jou, naar je auto, naar jou en naar je kenteken, maar schrijft verder niks op, spreekt je niet aan en vervolgd zijn weg als hij weer klaar is met tanken.

Een enkele maanden later wordt jou auto in brand gestoken en jij denkt gelijk aan die persoon die je toen hebt ontmoet bij die tankstation.

Als ik dan een aangifte zou doen, dan zou de meneer de agent tegen mij zeggen dat dit geen goede bewijs is, en dat ze hiermee niks kunnen doen. NEE omdat jij een burgemeester bent wordt jou gedachten serieus genomen, je huis bewaakt en de persoon is gelijk de verdachte van de brand stichting.

Hoe krom is het Nederlandse rechtssysteem. Of dacht jij hey, dat is een goede aanleiding om een onderzoek te starten. Nu kan ik iemand de schuld geven, een inval doen, mensen onterecht arresteren en gelijk de club sluiten.

Misschien ben jij zelf wel de dader die de opdracht aan iemand heeft gegeven om je eigen auto in brand te laten steken. Maar dat bewijs is niet meer te achterhalen. Nu zullen de stropdascriminelen het wel van je overnemen en de voor jou de verdachte de dader maken, waarna de rioolratten weer knokken om de leugens op papier te zetten.

Originele artikel: http://www.ad.nl/…/hells-angels-achter-brandstichting-auto-…
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland