Categorieën


De valse beschuldigingen om clubhuizen te kunnen sluiten

Delen:
  • A
  • A

FRN - Het lijkt wel weer dat de politie in samenwerking met het OM en de gemeentes, valse beschuldigen uiten en elke keer als er een nieuwe burgemeester actief wordt, invallen doen in diverse clubhuizen. Leden uit de Mc wereld worden beschuldigd voor het deelname van een criminele organisaties en worden verdacht van onder andere afpersing, bedreiging en geweld. Bewijzen worden niet getoond en de leugens stapelen zich op. Een paar dagen later worden de leden weer vrijgelaten vanwege onvoldoende bewijs.

Maar is dit wel het doel die ze willen bereiken? Of gaat het hen puur om de informatie en het afbreken van de clubhuizen. Zoals we een paar weken geleden mee maakte bij No Surrender in Emmen. Band opnames die als bewijs de reden zou zijn geweest voor de inval en het afbreken van het pand. Geluidsopnames van hak en snuif geluiden, die nooit zijn getoond. Waar zijn die opnames dan? Laat ze eens horen en toon het bewijs. Maar dat zal niet gebeuren omdat ze gewoon niet bestaan. Het zijn de smerige spelletjes die onze regering de macht boven hun hoofd houden en die wij maar moeten tolereren.

En dan gisteren, de inval in het clubhuis bij de Hells Angels in Haarlem. Waarom worden deze tien verdachten niet gewoon thuis gearresteerd. Waarom moet dit nu openbaar in het clubhuis gebeuren. Ik kan je de reden wel vertellen, ze hebben gelijk een goede reden om weer een clubhuis te sluiten. En toevallig weer nadat er een nieuwe burgemeester zijn functie heeft aangenomen. Toeval?

En dan de media, de slaven van het OM. Verhalen die door het OM eerst zijn goedgekeurd voordat de media het mag publiceren. De ene roddel naar de andere, logies dat de standaard Nederland van de Mc bang is. Maar ik weet dat deze clubs niet zullen stoppen en blijven vechten. De tijden zullen keren en de waarheid komt ooit boven tafel.

Zoals Ard van der Steur de ex- minister van Veiligheid en Justitie gisteren zei in het debat;

“want ik zie, ik merk en ik voel, dat mijn antwoorden er niet toe doen, want vele hebben hun politieke oordeel allang geveld. Ik voel dat vertrouwen niet. Ik wilde dit debat voeren, omdat ik mij wil verdedigen tegen onterechte beschuldigingen, die ongefundeerd zijn en niet op feiten zijn gebaseerd.”
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland