Categorieën


Bertus de Man vermoord door de politie

Delen:
  • A
  • A

INFORMATIE STILLE TOCHT:

Ter eren van BERTUS DE MAN, houden wij aanstaande VRIJDAG om 18.00 een stille tocht. De bedoeling is om te verzamelen bij het POLITIE BUREAU AMERSFOORT.

Adres: Asch van Wijckstraat 45. 3811LP, Amersfoort.

De tocht zal eindigen op de plek waar alles is gebeurd!

Graag delen, 18.00 verzamelen bij het politie bureau te Amersfoort.

Update!!: Het lichaam van Bertus de Man is zojuist vrijgegeven! Wij hebben hem gezien en hij is heel erg toegetakkeld!!! In de media wordt gezegd dat de doodsoorzaak niet bekkend is... dat is niet waar!!! Hij heeft veel verwondingen, onder andere EEN GEBROKEN NEUS MAAR HET ALLER ERGSTE EEN GEBROKEN NEK!!!! Hij is geslagen met knuppels en ook aangevallen door een politie hond!! Als de media blijft liegen komen wij met bewijs hoe schokkend dat ook zal zijn, wij hebben namelijk foto's!!

Mijn neef is gister door politie geweld om het leven gekomen... Dit is niet tijdens de arrestatie gebeurt maar pas is het arrestanten complex in Houten is wat de media vertelt! Doodsoorzaak VERWURGING! Zie foto's van de melding en kijk naar de tijdstip van aanhouding en oproep ambulance voor reanimatie!!! A.U.B. deel dit want dit kan niet!!!! R.I.P. http://bdu.bbvms.com/view/peter_layout/2747018.html

 

Actueel Nieuws NederlandReageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland

Gina
Erg hoor...