Categorieën


Tilburger aangehouden na bedreiging met mes

Delen:
  • A
  • A

Tilbutrg - De politie heeft zondagavond 23 november 2014 in een woning in de wijk Goirke een 26-jarige Tilburger aangehouden omdat hij de ex-vriend van zijn zus bedreigd zou hebben met een mes.

Het slachtoffer, een 25-jarige man uit Kaatsheuvel deed aangifte. Hij vertelde dat hij zondagavond rond 18.45 uur zijn dochtertje van vier maanden terug bracht naar zijn ex-vriendin. Hij zag dat haar broer uit haar woning op hem af kwam met een groot mes in zijn handen. Hij was kennelijk boos en beschuldigde aangever van het rondstrooien van praatjes over zijn zus. De aangever voelde zich erg bedreigd en rende weg naar zijn auto. Daarin zat een kennis van hem achter het stuur. Toen hij ingestapt was zijn ze direct weggereden en hebben de politie gebeld. Volgens aangever stond tijdens de bedreiging zijn ex-vriendin buiten passief met hun dochtertje toe te kijken.

Aanhouding

De politie heeft de verdachte in de woning van zijn zus aangehouden. Hij ontkent gedreigd te hebben met een mes. Volgens hem klopt de aangifte niet. Hij is in verzekering gesteld. De politie hoort getuigen en doet nader onderzoek naar de toedracht van het incident.

Bron: Politie.nl

 

 
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland