Categorieën


Man valt agenten aan

Delen:
  • A
  • A

Helmond - De politie hield zaterdag 22 november rond 22.30 uur op de Lucas Gasselstraat onder veel verzet een 40-jarige man uit Helmond aan. De man ging tekeer toen agenten iets zeiden over de niet werkende verlichting van zijn fiets.

Na het aanspreken van de man begon hij direct te schelden, waarop de politie om een legitimatiebewijs vroeg. Omdat de man geen bewijs bij zich had en opnieuw begon te schelden hielden agenten hem aan. De man ging daarbij door het lint en bedreigde de agenten tijdens een worsteling met de dood. Ook verdraaide hij de vingers van een agent. Eenmaal in de boeien werd de verdachte naar het politiebureau gebracht.

Gewond

Een agent is in het ziekenhuis nagekeken. Mogelijk dat de banden van de duim zijn opgerekt of ingescheurd. De ander liep als gevolg van worsteling met de verdachte schaafwonden op.

Drugs

Tijdens de insluiting van de verdachte kwam er een cachet met vermoedelijk cocaïne tevoorschijn. Het is niet uitgesloten dat de man onder invloed was van drugs tijdens zijn gewelddadige actie. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Bron: Politie.nl

 

 

 

 
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland