Categorieën


Gezinsman Andre uit Apeldoorn biedt 'speciale dienst'

Delen:
  • A
  • A

APELDOORN - In het dagelijks leven is hij een gezinsman met drie kinderen en een gewone baan. Maar in zijn vrije tijd helpt Andre uit Apeldoorn vrouwen van hun maagdelijkheid af. Hij heeft daarvoor een speciale website gelanceerd:mijnontmaagding.org.

Vrouwen van 21 jaar of ouder kunnen een afspraak met hem maken. Op zijn site schrijft Andre dat hij een hele gewone sportieve man van 44 jaar is. 'Ik ben kerngezond en sport twee keer per week, omdat ik dat fijn vind en graag een goede conditie heb. Ik ben normaal geproportioneerd en heb dus ook een hele normale penis', vertelt hij. 'En o ja, ik ben gesteriliseerd, dus een ongelukje zit er bij mij niet in!'

Droomontmaagding

De gezinsman belooft zijn klanten een droomontmaagding. Zo wordt er onder meer afgesproken in een luxe 5 sterren hotel en wordt er uren de tijd genomen voor de eerste keer. De maagd kan bij het voorspel rekenen op een uitgebreide tantra-massage, want daar is Andre een gepassioneerd liefhebber van.

'Het moet speciaal zijn'

De Apeldoorner benadrukt op zijn website dat hij geen gigolo is, die je herhaaldelijk kunt bestellen; per maand 'helpt' hij maar een vrouw. 'Dit is niet mijn beroep. Ik doe dit uit bezieling en overtuiging. Het moet wel heel speciaal zijn en ook heel speciaal blijven.'

Gratis

Andre is er voor maagden die de wanhoop nabij zijn en graag een mooie eerste keer willen beleven. Hij vraagt ook geen geld voor zijn diensten. 'We gaan eerst ergens koffie drinken om kennis te maken. Dan ga je weer naar huis en besluit pas dan of je dit echt wil. Vervolgens boek je een mooi hotel en kun je het net zo luxe en duur maken als je zelf wilt. Die kosten zijn wel voor jouw rekening', aldus de hobbyist.

Bron: Omroep Gelderland

 

 
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland