Categorieën


Voor de fans: pikante NAC-Lingerie

Delen:
  • A
  • A

Het avondje NAC wordt voortaan nog spannender. Pabo, de grootste online seksshop van Europa, heeft voortaan ook pikante NAC-lingerie in het assortiment. Het sexy ondergoed is speciaal ontworpen en, uiteraard, uitgevoerd in de geel-zwarte clubkleuren. "Als NAC verliest, kan de supporter altijd nog troost zoeken bij zijn vrouw in passende lingerie."

Pabo werd in juli sponsor bij NAC en kondigde meteen aan met de campagne 'Verras je partner' het voetbal wat spannender te maken. Daarom komt de online seksshop nu met speciale NAC-lingerie. "Mannen zijn het grootste gedeelte van de tijd bezig met of voetbal of seks, dus waarom niet alle twee?", zo zegt Linda Blommaert van Pabo. 

Even wennen
Via het voetbal probeert Pabo de vrouw achter de voetbalfan te bereiken. "Het idee is ontstaan bij NAC", vertelt Blommaert van Pabo. "Voor ons was dat even wennen, want normaal richten wij ons op vrouwen en koppels. Voetbal en sport was voor ons een nieuwe tak. Maar het past ons prima, elke voetbalsupporter heeft een sterke vrouw achter zich staan."

Lees het artikel verder op Omroep Brabant

Filmbron: Omroep Brabant
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland