Categorieën


Rekening leeggeroofd thuishonk Only Friends sportclub gehandicapte kinderen, wie is deze man?

Delen:
  • A
  • A

De politie heeft duidelijke foto's vrijgegeven van een man die pint met een gestolen pas. De pinpas werd begin oktober buitgemaakt bij een inbraak bij het thuishonk van Only Friends, een sportclub voor gehandicapte kinderen in Noord.

Op dezelfde dag als de diefstal is er met de passen geprobeerd geld op te nemen bij een bank in Noord. Eerder waren al beelden te zienwaarbij een ladder werd gestolen die vermoedelijk is gebruikt bij de roof.

De sportclub werd in de nacht van 4 op 5 oktober helemaal leeggeroofd. Inbrekers hadden eerst een gat in het hek geknipt en klommen vervolgens met een ladder naar de eerste verdieping. Deschade loopt in de duizenden euro's.

De inbraak maakte veel los. Op Twitter werd door onder meer wethouder Eric van der Burg (Sport) met afschuw gereageerd. 'Stelen van gehandicapte kinderen, lager dan laag', twitterde hij toen. Ook Barbara Barend, ambassadrice van Only Friends, had geengoed woord over voor de diefstal.

Het AT5-opsporingsprogramma Bureau 020 besteedt ook aandacht aan de zaak.

Bron: AT5
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland

ferro
Zijn het mogelijk weer knuffelaars uit Noord-Afrika ? Alweer een fantasische multi-culturele bijdrage aan onze Nederlandse cultuur. Hopenlijk pakt de politie deze hufters die voor niets en niemand respect tonen. Bovendien wordt dit wel een langdradig verhaaltje want je kunt zo wel bezig blijven. Er is wel altijd wat met deze mensen die ons land zo bijna dagelijks multicultureel verblijden. Neem ze hun Nederlands paspoort af en maak ze zo kwetsbaar. Hoog tijd dat de wind uit een andere hoek gaat waaien. Want de PvdA is -gelukkig-bijna weg! Er zijn tekenen dat onze justitie zwaarder begint te straffen. Dat is een goede stap terug naar de ouwerwetse manier en broodnodig voor ons land! Ik- en zeker vele mede-landgenoten met mij- hebben respect voor een officier van justitie en een rechter die dit afschuim durven aan te pakken !