Categorieën


Ramkraak gepleegd met grof geweld in Berlicum

Delen:
  • A
  • A

Aan de Marsstraat in Berlicum is dinsdagnacht een ramkraak gepleegd op een geldautomaat van ING. Met een gestolen auto werd de pinautomaat geramd, waarna de automaat werd opgeblazen. De auto werd brandend aangetroffen.

De gevel van het pand heeft ernstige schade. De geldautomaat ligt midden op straat. Het is onbekend of er geld is gestolen. 

"De klap was zo ongelooflijk hard. Ik dacht dat er ergens een vrachtwagen naar binnen reed", vertelt een geschrokken buurtbewoner. "Ik maakte me meteen zorgen of er mensen gewond waren geraakt."

''Dachten dat vliegtuig was neergestort'
Boven het pand waar de ramkraak is gepleegd zijn diverse appartementen. Naast de plek van de kraak zit het kantoor van Brouwers Honselaar Makelaars. "De schade aan het kantoor is groot. We zijn er de hele nacht mee bezig geweest", vertelt de moeder van een van de eigenaren van het makelaarskantoor. 

"We dachten dat er een vliegtuig neerstortte, zo hard was de klap", vervolgt ze haar verhaal. Ze zag twee mannen met bivakmutsen. "Toen ze vertrokken, spraken ze Engels tegen elkaar. Een van de mannen zei: 'Come on, let's go!'"

Lees het artikel verder op Omroep Brabant
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland