Categorieën


Speculatie Hiddink duurt voort

Delen:
  • A
  • A

VARSSEVELD - Ondanks de 6-0 zege op Letland gaat het speculeren over de positie van bondscoach Guus Hiddink onverminderd voort.

De Achterhoeker was niet duidelijk in zijn antwoord op de vraag of hij in maart tegen Turkije op de bank zit. "Daar wil ik niet op vooruit lopen. Ik wil alleen over deze wedstrijd praten, verder zien we wel."

Veel deskundigen uit de voetbalwereld houden rekening met zijn vertrek. Zo denkt Aad de Mos dat Danny Blind het gaat overnemen. "Als er bij de leiding geen vertrouwen is, is het moeilijk functioneren", zei Gertjan Verbeek bij de NOS. Beide momenteel clubloze trainers constateren ook dat sterspeler Arjen Robben constant verwijst naar de 5-3-2 tactiek van Louis van Gaal.

Wim van Hanegem zag het allemaal heel anders, zo liet hij weten in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Guus zegt dat hij opstapt als hij verliest en niemand heeft door dat dat cynisch bedoeld was tijdens zo’n vervelende persconferentie. Alsof Hiddink denkt dat hij zijn spelers of zichzelf op scherp moet zetten voor een wedstrijdje tegen Letland. Hou eens op zeg

In een enquête op de site Voetbalprimeur verwacht bijna 75% van de stemmers dat Hiddink opstapt.

Bron: Omroep Gelderland

 

 
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland