Categorieën


Wintermarkt Grote Sint Jansstraat Amersfoort

Delen:
  • A
  • A

Zaterdag 15 november: Wintermarkt Grote Sint Jansstraat

Jans Pakhuys organiseert ook dit jaar samen met de ondernemers van de Grote Sint Jansstraat in Amersfoort de Wintermarkt. 

Samen met de ondernemers uit de Grote Sint Jansstraat in Amersfoort organiseert Jans Pakhuys op zaterdag 15 november van 10.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse Wintermarkt. Naast de producten en kunstwerken van Jans Pakhuys zijn er ook unieke ambachtelijke producten te koop van de dagbestedinglocaties van zorgorganisatie Amerpoort. Van kaarsen tot hout, van textiel tot zeep en van kaarten tot mozaïek. U vindt het allemaal in de kramen op straat.

Kerstsfeer
De winkel van Jans Pakhuys zal traditioneel gehuld zijn in kerstsfeer. Een heerlijke volle winkel met voor elk wat wils. Een grote kans om te slagen voor het juiste cadeautje voor vriend, vriendin of familielid. Buiten in de kramen zijn allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Sla uw slag bij de aanschaf van de laatste aanbiedingen van het huidige porselein. Onze nieuwe porseleincollectie komt in de week van 8 december binnen, een voorproefje kunt u al vinden in de webwinkel. Tijdens de wintermarkt is er een mogelijkheid om te bestellen

Verkooptentoonstelling
Ook kunt u e jaarlijkse verkooptentoonstelling "Salon" bezoeken. De nieuwe kunstwerken hangen in de galerie en zijn daarnaast te zien in de daar geplaatste bakken, waar u heerlijk zelf doorheen kunt struinen. Alleen op zaterdag 15 november geven we 20% korting op alle kunstwerken in de galerie. Het moment om werk van uw favoriete kunstenaar aan te schaffen.

We zien u graag op 15 november op de Wintermarkt van 10.00 tot 17.00 uur in de Grote Sint Jansstraat in Amersfoort.

Filmbron: Kanaal van Amerpoorttv

 
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland