Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Bigtwin Bikeshow & Expo in Rosmalen

Datum: dinsdag 21 oktober 2014

Bron: Actueel Nieuws

Rosmalen , 21 oktober 2014 -

Van 7 t/m 9 november staat Autotron helemaal vol met custom motoren. Verdeeld over drie hallen is Autotron drie dagen lang de absolute hotspot voor de fans van choppers, customs, cruisers, caféracers en de boeiende lifestyle daaromheen.

Natuurlijk zijn er heel veel bijzondere motorfietsen te bewonderen, waarvan in de Bigtwin Bikeshow de mooiste, wildste, bruutste en meest exclusieve custombikes van de Benelux en omstreken te zien zullen zijn!

Demo’s

Vakmensen uit de wereld van de custombouw tonen live hun kunsten. Zo laten bijvoorbeeld de teams van Global Custom Paint en Custom Sportbikes Nederland in de Eventronhal staaltjes van hun kunnen zien.

Photoshoot

Voor één keer in de rol van fotomodel? Dat is dit je kans! In de Eventronhal is een fotostudio ingericht waar Bigtwin fotografen Onno en Fritz je op de foto zetten, compleet met motorfiets. Wil je mooi op de foto, zorg er dan voor een juiste outfit. Je krijgt dan je foto mee naar huis en je hebt een kans dat jouw foto - met toestemming - in Bigtwin wordt geplaatst.

Tattoo artiesten

Net als vorig jaar zorgt de bekende tattoo-conventie organisator Andy Spaan er voor dat er weer een aantal vooraanstaande tattoo-artiesten aanwezig zijn. Deze staan verzameld in de Eventronhal.

Nieuwe generatie custombouwers

Nieuw is ook de speciale aandacht voor de opkomende generatie jonge custombouwers. Een hele nieuwe garde, met originele ideeën en een geheel eigen aanpak dient zich aan en de Bigtwin BikeShow biedt hen het podium om zich, samen met hun opmerkelijke creaties, voor het eerst aan een groot publiek te presenteren.

Stuntshows en Dynojet

Nog meer show en spektakel gegarandeerd bij de stuntshows in de Spijkerhal. Drie dagen topentertainment voor jong en oud en alles daar tussenin. Tussen de stuntshows van het team van Bennie van der Starre door zal regelmatig een brullende motor de rust verstoren op de Dynojet vermogensbank van Klijnstra Motoren.

Bikercafe

Vaste waarde is ook het supergezellige bikercafé met live bands, striptease en op zaterdag en zondag opwindende Go-Go danseressen.

Ambachtelijke kunst

Een van de meest artistieke vakmensen die we op de Bikeshow aan het werk zullen zien is Peter Evers. Peter werkt puur en ambachtelijk en combineert zijn virtuoze airbrush graag met klassieke technieken in kwast, penseel of paletmes met zilver en bladgoud.

Onder de naam KimMea Airbrush geeft Peter ook les en zal hij, samen met een aantal van zijn cursisten, aan het werk te zien zijn in adembenemende demonstraties van ambachtelijk vakmanschap.

Live Body-Art

De Nederlandse bodypaint-artiesten Marlies de Koning, Jantien Schotman en Don Feltges zullen op de Bikeshow in actie zijn met nieuwe staaltjes kleurrijke creativiteit op de huid van hun welgevormde modellen. Op de Bigtwin Bikeshow zullen deze drie bodypainters elke dag live een model volledig beschilderen.

BMW Soul Fuel Challenge 2014

Op de Bigtwin BikeShow van dit jaar zal het resultaat van BMW’s eerste Soul Fuel Challenge onthuld worden; De ‘Elegant Basterd’ van de jonge, sportieve custombouwer Smokin Motorcycles.

Junior Bikers Build Off

Twee teams gaan tijdens de beurs in een compleet ingerichte werkplaats, binnen drie dagen, een oude, saaie Kawasaki Z 650 en een Harley-Davidson XL 1000 Sportster verbouwen tot een mooie custombike. Dit jaar moeten de teams ook zelf spaakwielen bouwen onder toezicht van wielenspecialist Simon Poelma. Net als andere jaren is er een compleet ingerichte werkplaats van Vocor tools met dit jaar extra een Engels wiel om spatborden te maken, lasapparaat en spuitcabine.

De teams bestaan uit Het Koning Willem1 College uit ‘s Hertogenbosch en het Drenthe College (TT instituut) uit Assen. Op een groot scherm worden beelden getoond. Ook kun je stemmen op het team wat volgens jou moet winnen. Op zondagmiddag wordt de winnaar bekend gemaakt.

Algemene informatie

Openingstijden

Vrijdag 7 november 12.00-18.00 uur

Zaterdag 8 november 10.00-17.00 uur

Zondag 9 november 10.00- 17.00 uur

Toegang

Toegangsprijs bedraagt e 15,- euro per persoon per dag. Een passe-partout is verkrijgbaar aan de kassa voor e 30,- voor 3 dagen. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Bereikbaarheid

Autotron Rosmalen ligt centraal in de Benelux. Volg de ANWB-borden ‘Autotron’

Vanaf de A2 en A59. Het Autotron ligt op 1 uur van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen. (voor GPS systemen de postcode is : 5248 NL nummer 133)

Parkeren

Motoren parkeren gratis. Alle andere voertuigen betalen € 6,00. Een parkeerkaart is te koop in de Entreehal aan de daarvoor bedoelde kassa. Laat niets van waarde in de auto liggen!

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is het Autotron te bereiken vanaf NS-station ’s-Hertogenbosch met bus 90 of met de treintaxi vanaf station Rosmalen Voor meer informatie kun je bellen naar 0900-9292(OV reislijn) of surf je naar: www.9292ov.nl

Laatste updates

De laatste updates over de Bigtwin Bikeshow & Expo vind je op onze Facebook page: http://www.facebook.com/pages/Bigtwin-Bikeshow-en-Expo/450599411630914

Heb je een specifieke vraag, stuur dan een mailtje naar info@bigtwin.nl of bel naar 0031(0)345520709 of 0031(0)651328986

Zie ook het artikel: Bigtwin Rosmalen 2014 was een groot succes


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
4 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
5 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu