Categorieën


Sport mee voor kinderen met een spierziekte bij de wintertijd challenge in Utrecht!

Delen:
  • A
  • A

In de nacht van 25 op 26 oktober vindt voor de vierde keer de Wintertijd Challenge plaats. Dit unieke evenement van Spieren voor Spieren, dat op meer dan honderd plaatsen in Nederland wordt georganiseerd, heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Deelnemers aan de Wintertijd Challenge sporten in de nacht dat de wintertijd ingaat, 1 uur en 1 seconde en laten zich hiervoor sponsoren.

Ronald de Boer lost het startschot bij de UNIT4 Wintertijd Challenge in Utrecht

Oud-profvoetballer en beschermheer van Spieren voor Spieren Ronald de Boer, lost om exact 02.00 uur het startschot bij UNIT4 in Utrecht aan de Papendorpseweg 100. Na een uur hardlopen (snelwandelen mag ook!) of spinnen op een van de 40 spinning fietsen wordt er gefinisht onder enthousiaste aanmoediging van de supporters.

De Wintertijd Challenge in Utrecht belooft dit jaar een waar mediaspektakel te worden. Spieren voor Spieren heeft het UNIT4-kantoor in Utrecht uitgekozen als centraal evenement. Na afloop van het sportieve gedeelte wordt De Cheque aan Ronald de Boer uitgereikt. Op de cheque staat het totaalbedrag dat de sporters van de ruim 130 challenges door heel Nederland bij elkaar hebben gesport. 

Q-music doet live verslag van de sportieve verrichtingen van de deelnemers.

Wij nodigen iedereen uit om aan dit unieke evenement deel te nemen. Meedoen is belangijker dan de prestatie!

Doe mee en schrijf je in op www.unit4.wintertijdchallenge.nl !

Vier UNIT4-challenges

UNIT4, sinds 2013 aanvoerder van de stichting Spieren voor Spieren, organiseert naast de spinning- en een hardloopevenement bij UNIT4 Utrecht, ook een fietstocht van Hengelo naar Utrecht (200 kilometer) en een hardloop challenge bij het UNIT4 kantoor in Hengelo. Kijk voor meer informatie over de UNIT4 Wintertijd Challenge op www.unit4.wintertijdchallenge.nl en doe mee!

 

Neem voor meer informatie contact op met: 

Mylene Baggerman, Sponsor Marketeer van UNIT4
E-mail: mylene.baggerman@unit4.com
Telefoonnummer: 06-20 60 37 90 
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland