Categorieën


Voortvluchtige meestgezochte Engelse crimineel aangehouden in Spanje

Delen:
  • A
  • A

Op vrijdag 26 september werd de voortvluchtige Robert Knight uit Walsall aangehouden tijdens een pokerspel in Valencia. Knight was één van de meest gezochte voortvluchtigen uit het Verenigd Koninkrijk. De 53-jarige Knight kon worden getraceerd door de samenwerking van de Spaanse Nationale Politie, de National Crime Agency en West Midlands Police uit het Verenigd Koninkrijk.

Robert Knight was bijna zes jaar voortvluchtig. Nadat de politie op de luchthaven London Heathrow een zending cocaïne had aangetroffen werden vijf verdachten aangehouden in 2008. Robert Knight kon echter aan zijn arrestatie ontkomen. Tot vrijdagavond 26 september. Want tijdens het spelen van een pokertoernooi Texas Hold'em poker bij Saffy's sportbar werd de Brit aangehouden. De autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk beschuldigen de verdachte van deelname aan een criminele organisatie die zich bezighield met drugstransporten.

Knight moest op 27 september voorgeleid worden aan een rechter die een beslissing gaat nemen over de uitleveringsprocedure. Robert Knight is de 62ste voortvluchtige van de 76 die is aangehouden in Operation Captura.

Bron: Crime scene.Pro

 

 
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland