Direct je persbericht verspreiden onder journalisten, social-media en zoekmachines.
Startpunt voor de verspreiding van nieuwswaardige content.

Persbericht verzenden

Persbericht

Moslim die een christen vermoordt gaat naar de hemel

Datum: vrijdag 15 augustus 2014

Bron: Actueel Nieuws

Buitenland , 15 augustus 2014 -

Hoofden van christelijk kinderen systematisch op stokken gespietst en in parken geplaatst, christelijke vrouwen gedwongen tot seksslavinnen - Genocide van christenen in volle gang

Het vermoorden van christenen is voor moslims nu aantrekkelijker dan ooit, want volgens de islamitische terreurbeweging IS(IS) kom je daarmee rechtstreeks in de hemel terecht. ‘De ure komt, dat een ieder die u doodt, zal menen Gode een heilige dienst te bewijzen,’ voorzegde Jezus al.

‘Ze vermoorden onze mensen in de naam van Allah en zeggen hen dat iedereen die een christen vermoordt rechtstreeks naar de hemel gaat. Dat is hun boodschap,’ aldus aartsbisschop Athanasius Toma Dawod van de Syrische Orthodoxe Kerk. ‘Ze hebben kerken in brand gestoken en zeer oude boeken verbrand. Ze hebben onze kruisen en beelden van de maagd Maria beschadigd. Ze bezetten onze kerken en veranderen die in moskeeën.’ (1)

‘Stop de islam’

Al in 1989 waarschuwde aartsbisschop Marcel Francois Lefebvre het Westen voor dit islamitische geloof, en hoe het onder het mom van ‘religieuze tolerantie en diversiteit’ naar het Westen zou komen:

‘Jullie vrouwen, jullie dochters, jullie kinderen zullen worden gekidnapt en naar plaatsen zoals Casablanca worden meegenomen. En jullie zullen ze niet terug kunnen krijgen, want ze hebben hun moskee op zo’n manier gebouwd dat zelfs de politie er niet in kan. Hoe zal Frankrijk er dan uitzien? In sommige Britse plaatsen is dit al zo.’

Op de vraag van een journalist hoe dit te voorkomen, antwoordde Lefebvre:

‘Vraag deze regering de islam te stoppen, en doe wat we altijd gedaan hebben. In de basis kunnen wij niet samenleven, dat is onmogelijk. Ze moeten in hun eigen land blijven. Ieder jaar komen er 50.000 moslims naar Frankrijk. U zult zien wat er gaat gebeuren met de moskeeën, als ze gaan zeggen: vermoord de christenen, omdat ze dan naar de hemel gaan en de ziel van degene die ze hebben vermoord meenemen.’ (2)

De waarschuwingen van Lefebvre bleken zoals iedereen inmiddels weet tevergeefs. Europa zette de sluizen voor de islam juist nog verder open, waardoor steeds meer steden -denk aan de Schilderswijk in Den Haag- nu opgezadeld zitten met gevaarlijke islamitische ‘no-go’ zones, waar bijna geen autochtoon meer durft te komen.

‘Wereld heeft lang niet zo’n kwaad gezien’

In Irak worden christelijke kinderen systematisch door terroristen van IS(IS) onthoofd, waarna hun afgehakte hoofden op stokken worden gespietst. De VN heeft inmiddels bevestigd dat de vrouwen van christelijke mannen worden afgepakt en gedwongen worden om seksslavinnen te worden.

‘De wereld heeft een generatie lang niet zo’n kwaad gezien,’ zei een Chaldeese activist. ‘Kinderen, moeders en vaders worden systematisch onthoofd. In Mosul is een park waar de hoofden van kinderen op stokken worden gespietst.’

Als christenen in staat zijn de ‘boete’ die ISIS hen oplegt omdat ze geen moslims zijn te betalen, dan worden hun vrouwen en kinderen achteraf alsnog van hen afgepakt. ‘Het is dus echt bekeer of sterf, de dood door het zwaard.’ De rode Arabische N waarmee de huizen van christenen worden gemarkeerd, en waar we al enkele weken geleden over berichtten, houdt in dat als de christelijke bewoners het wagen terug te keren, zij worden vermoord.

‘Genocide en Holocaust tegen christenen’

‘Daarom zeggen we dat er een Holocaust tegen christenen aan de gang is. De wereldgemeenschap kan niet de andere kant opkijken... Ze vermoorden echt iedere christen die ze zien. Dit is in alle opzichten een genocide. Ze willen dat iedereen zich bekeert en ze willen dat de Sharia de wet van het land wordt.’ (3)

Theodore Shoebat: ‘Als christenen verdwijnen, zullen ook de (bescherm)engelen (Hebr.12:22; 1:13-14) met hen verdwijnen. Daardoor zullen demonen hun plaats innemen en het land overspoelen met hun chaos en geweld, en nemen ze de zielen van de moslims in bezit en drijven hen tot waanzin, barbaarsheid, sadisme en de bloederigste slachtpartijen.’

‘Als de aanwezigheid van de heiligen wordt weggenomen, zal ook hun licht uitdoven, want ‘gij zijt het licht der wereld’ (Mat.5:14). De zeeën van duisternis zullen het land veroveren, waardoor het land beroofd wordt van de vrede van het Heilige Kruis, en het zal worden verlaten naar het pad van verdoemenis.’ (3)

Bron: xandernieuws.punt.nl


Eerste online platform HelloContainer voor duurzame scheepvaart geïntroduceerd
Daar waar voorheen tussenpersonen nodig waren, kunnen exporteurs vanaf heden zélf het volledige..
3 jaar geleden via HelloContainer
Wereldpremière Marienklage Jan van Maanen 20 april
Op 20 april 2019 vindt in de Jaconikerk in Utrecht de wereldpremière plaats van de..
5 jaar geleden via Jan van Maanen
Mannelijke ondernemer kiest steeds vaker voor leaseauto
Steeds meer mannelijke ondernemers kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen in plaats van er..
5 jaar geleden via Leasescanner financial lease
Eerwraak in Nederland
Het afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Overval bij 80-jarige man
In de nacht van 14 op 15 april werd een 80-jarige alleenstaande man gewekt door twee inbrekers...
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
In de nacht van 23 op 24 juni raakte een 32-jarige vrouw ernstig gewond bij een ongeval op de..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Kosten per type graf – hoeveel betaal ik bij?
Met een uitvaartverzekering worden kosten gedekt die komen kijken bij een uitvaart. De hoogte van..
6 jaar geleden via Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl
NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over
Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Asociale rijgedrag zorgt bijna voor frontaal ongeluk door mobiel bellen
ANN - “Het scheelde echt een haartje”, zegt een gezin uit Nieuwegein. “Die man..
6 jaar geleden via Actueel Nieuws
Nieuwe uitvaarttrends op de eerste Funeral Fair
Begrafenissen met koffietafels, crematies met koffie en cake achteraf, ze zijn nog altijd in de..
6 jaar geleden via Ikvergelijk.nu