Categorieën


Geuzenpop is gestopt organisatie trekt de stekker eruit

Delen:
  • A
  • A

Net als vorig jaar moet de organisatie van het Geuzenpop festival op het laatste moment de stekker uit het festival halen, ditmaal definitief. 

In 2013 is het Geuzenpop festival op het laatste moment geannuleerd door een financieel probleem. Na heel hard werken en veel overleggen heeft de stichting in december vorig jaar een nieuwe start gekregen en is er vanaf dat moment met man en macht gewerkt om een geweldig festival neer te zetten in 2014.

Voor dit jaar stond alles als een huis; een prima programmering, mooi terrein, nieuw campingterrein en enorm veel enthousiasme bij de organisatie.

Toch is nu het doek definitief gevallen voor het Geuzenpop festival, deze keer door een tegenvallende kaartverkoop waardoor de organisatie het risico niet meer kan dragen. Dit is spijtig, hard en zeer slecht nieuws voor alle fans, vrijwilligers, bands, partners en voor Enschede. Tickets voor de 2014 editie zullen worden terugbetaald door TicketScript (http://www.ticketscript.nl)

Wij willen het publiek, onze fans, bands, sponsoren, partners maar vooral alle vrijwilligers bedanken voor 10 jaar Geuzenpop. De organisatie stopt ermee met opgeheven hoofd. Na 10 jaar en 8 super leuke edities van een sympathiek festival.

Bron: geuzenpop.nl
Filmbron: TVEnschede

 Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland