Categorieën


Columnisten gezocht voor Actueel Nieuws Nederland!

Delen:
  • A
  • A

De redactie van Actueel Nieuws Nederland is op zoek naar gastcolumnisten die willen schrijven over actuele onderwerpen en problemen.

ANN is begin maart 2012 opgericht om mensen op de hoogte te houden van het laatste nieuws en om tegelijkertijd als podium te dienen voor mensen met een klacht die niet gehoord worden. Met de hulp van vele vrijwilligers trekt onze website nu al maandelijks 63000 bezoekers uit Nederland en het buitenland.

Dit is het podium dat wij onze gastcolumnisten bieden. Heb jij dus iets gezien of meegemaakt waarvan jij denkt dat het aan het licht gebracht moet worden? Zit je al dagen of maanden lang met een opmerking in je hoofd, maar weet je niet waar je dit kwijt kan? Stuur ons dan nu jouw column!

Het staat je helemaal vrij om zelf te bedenken waarover je wilt schrijven en op welke manier je dit doet. Je stuurt de column naar onze redactie; zij bepaalt of jouw stuk wel of niet geplaatst wordt. In geval van plaatsing komt de column op de homepage terecht. Natuurlijk ben je bij het schrijven wel gebonden aan enkele regels: volledige achternamen, scheldwoorden, bedreigingen en vertrouwelijke gegevens mogen niet genoemd worden. In het geval van twijfel kan je het beste contact opnemen met de redactie.

Hieronder nogmaals kort wat ANN te bieden heeft:

- Vrijheid bij het bedenken en schrijven van de column.

- Een podium voor jouw mening.

- Meer naamsbekendheid.

- Ervaringen opdoen die goed staan op je CV.

- Bijdragen aan een groeiende nieuwswebsite.

Ben jij geïnteresseerd in het schrijven van een column voor ANN? Neem dan contact op met elvira.redactie.ann@gmail.com om er zeker van te zijn dat jouw onderwerp geschikt is. Voor je het weet staat jouw column op de website en wordt deze gelezen door niet alleen een kennis of familielid, maar door een groot publiek verspreid over zowel Nederland als de rest van de wereld.

 

 
Reageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland