Categorieën


Bedreigingen door nep incassobureau Corpus Justitia uit Eindhoven

Delen:
  • A
  • A

Ook wij kregen vandaag de onderstaande brief.. GRAAG DELEN!!! Nederlandse huishoudens worden sinds donderdagochtend overstelpt met brieven van incassobureau Corpus Justitia uit Eindhoven waarin het sommeert om binnen vijf dagen een bepaald bedrag te betalen. Blijft betaling uit, dan volgt beslaglegging van huis en auto, zo dreigt het kantoor.

Bij de Fraudehelpdesk en bureau Meld Misdaad Anoniem zijn donderdag al vele honderden telefoontjes binnengekomen van hevig geschrokken particulieren. In de brief eist Corpus Justitia betaling van 129,80 euro voor een eerder verstuurde factuur die nog steeds niet is betaald. De ontvangers weten nergens van. Het incassobureau heeft alleen een 0900-nummer. Wie dat belt, betaalt 45 cent per minuut tot een maximum van 50 minuten, ofwel 22,50 euro. Het advies luidt: niet betalen en ook niet bellen. Meldt de ontvangst van een dergelijke brief bij de Fraudehelpdesk, niet bij Misdaad Anoniem.

Bron: Facebook

Bedreigingen door nep incassobureau Corpus Justitia uit EindhovenReageren op dit artikel? Laat dan hier uw reactie achter.


Actueel Nieuws Nederland