Categorieën


BonGo introduceert Elektrische vouwfiets

Delen:
  • A
  • A

Apeldoorn (NB) - Oerdegelijk, robuust en met een ongekend ­fietsgenot. De BonGo Vouw­fiets is voorzien van elektrische trapondersteuning. Uw fysieke inspanning wordt ondersteund door een in-wheel elektromotor.

BonGo Innovations introduceert een complete lijn elektrische vouwfietsen. Aan elk type fietser hebben we gedacht; de stadsfietser, de sportieve fietser en de fietser die extra comfort wenst door een extra lage instap. Door de elektrische ondersteuning geniet u van elke tocht zonder veel inspanning. De uitneembare Lithium-ion accu heeft voldoende vermogen om uw gewenste afstand af te leggen.

De BonGo elektrische vouwfietsen zijn uitgerust met een rotatiesensor die de trapondersteuning inschakelt als u trapt. Het maakt niet uit hoe hard u trapt, de ondersteuning werkt altijd. Een simpele en robuuste techniek. Of u nu kiest voor het openbaar vervoer of uw auto, uw vouwfiets brengt u altijd verder. Met een paar korte handelingen vouwt u de fiets op en neemt u hem mee. Daarnaast is de vouwfiets een welkome aanvulling bij het kamperen, op de boot of wanneer u verder moet forenzen!

Via onderstaande links kunt u de technische informatie van de verschillende versies downloaden:

BonGo Sport
BonGo Urban
BonGo Comfort

Over BonGo Innovations

BonGo Innovations BV is opgericht door een enthousiaste club eigenwijze ondernemers.

Bij BonGo draait het om duurzame mobiliteit. Onze producten zijn innovatief en worden o.a. in samenwerking met de Universiteit Twente ontwikkeld op maatschappelijk verantwoorde wijze. Grotendeels vindt de assemblage in China en Duitsland plaats, waar BonGo Innovations tevens haar eigen kantoor heeft gevestigd.

BonGo Innovations heeft een brede kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en vermarkten van duurzame producten en diensten. Vanuit deze ervaring zijn wij niet alleen in staat producten uit onze webshop te leveren, maar ook ervaren genoeg om mee te denken over duurzame mobiliteitsoplossingen. Meer informatie over BonGo Innovations vindt u op www.bongo-innovations.com en onze producten zijn direct te kopen via www.bongowebshop.nl en www.bongosolarshop.nl .

© Nieuwsbank